Saksa leht: Mercedes tahab luua koos Vetteliga supertiimi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Nico Rosbergist ja Sebastian Vettelist võivad saada meeskonnakaaslased?
Kas Nico Rosbergist ja Sebastian Vettelist võivad saada meeskonnakaaslased? Foto: SCANPIX

Väljaande Sport Bild teatel plaanib Mercedese vormel-1 meeskond meelitada alates 2016. aastast enda ridadesse Sebastian Vetteli.

Neljakordse maailmameistri Vetteli leping praeguse tööandja Red Bulliga lõpeb järgmise hooaja järel. Mercedes soovib Sport Bildi sõnul jätta Vetteli kõrval praegustest sõitjatest enda palgale MM-sarja hetkeliidri Nico Rosbergi. Mercedese tiimi teise sõitja Lewis Hamiltoni leping lõpeb samuti 2015. aastal.

«Hamilton ei püsi seal tiimis kaua. Saksamaa võistkonnas tahavad kõik, et MM-tiitli võidaks sakslane. Lewis palgati vaid seetõttu, et ta teeb ka Nicost parema sõitja,» lausus eksmaailmameister Jacques Villeneuve väljaandele.

Mercedese sõitjatepaar koosnes ka enne Hamiltoni saabumist vaid sakslastest, kui Rosbergi tiimikaaslaseks oli kolm aastat järjest Michael Schumacher. Mercedese võistkonna pealik Toto Wolff keeldus väiteid Sport Bildile kommenteerimast, vahendab Iltalehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles