Julia Beljajeva: see oli kahtlemata võidetud hõbe!

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeenaiskond pidi MM-finaalis tunnistama Venemaa 40:29 paremust, kuid võitis siiski hõbeda.
Eesti epeenaiskond pidi MM-finaalis tunnistama Venemaa 40:29 paremust, kuid võitis siiski hõbeda. Foto: SCANPIX

Eesti epeenaiskond pidi küll täna MM-finaalis tunnistama Venemaa 40:29 paremust, kuid hõbedanaiskonna liikmed ennast sellest ülemäära kurvastada ei lasknud.

«See oli kahtlemata võidetud hõbe!» rõõmustas mullune maailmameister Julia Beljajeva. «Oleme viis aastat selles koosseisus vehelnud, kuid pole kordagi MMil poolfinaali pääsenud. Nüüd õnnestus. Mõistagi tahtsime kulda ja olime pärast finaalikaotust Venemaale pisut pettunud, kuid tegelikult on hõbe ka väga hea!» sõnas ta.

«Halb on kaotada, kuid tegelikult oleme väga rahul,» sõnas ka Irina Embrich. «Lõppkokkuvõttes vehklesime täna suurepäraselt. Samas hävitasin ja aitasin teistelgi hävitada närvisüsteemi veerandfinaalmatšis Hiinaga,» muigas Embrich. «Kui nägin, et vastane tegi viimasel sekundil viigitorke, mõtlesin: täielik košmaar! Aga see ajas mind nii vihale, et otsustasin: lisaajal lähen ja teen selle torke ära! Tegingi,» kirjeldas Embrich dramaatilist edasipääsu.

Eestile MM-hõbeda toonud nelikusse kuulusid peale Beljajeva ja Embrichi ka Kristina Kuusk ja Erika Kirpu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles