Golfi EMi avapäeval Jõelähtmel korrati rajarekordit

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfi EMi praegune liider Nuria Iturrions.
Golfi EMi praegune liider Nuria Iturrions. Foto: Urmas Kamdron

Jõelähtmel peetakse esimest korda naiste golfi EMi, kus liidrikohal püsiv hispaanlanna Nuria Iturrios kordas 67 löögiga Jõelähtme rajarekordit. Eesti naistest oli parim Mari Hütsi, kes on avapäeva järel 80 löögiga 117. kohal.

Iturriose sõnul on käesolev võistlus tema jaoks väga olulise tähtsusega ning ta on oma esimese päeva tulemusega rahul. «Homme on uus päev ja kõik algab otsast peale. Loodan, et läheb sama hästi nagu täna. Lähen mängima oma mängu,» ütles Iturrios. 

Üks võistluse favoriite ja hetkel maailma edetabelis neljandal kohal olev Céline Boutier lõpetas esimese võistluspäeva teisena (-2). Taanlane Emily Kristine Pedersen, kes on eelmise aasta EMi võitja, viibib avapäeva järel 70 löögiga kuuendal kohal.

Eestlaste parimana lõpetanud Mari Hütsi viibib avapäeva järel 117. kohal.

Eesti naiskonna treeneri Enrico Villo sõnul on Jõelähtmel toimuv võistlus meie naisgolfaritele hea proovikivi. «Tüdrukud saavad siit väga hea rahvusvahelise võistluse kogemuse. Vaatame, mis järgnevad päevad toovad,» ütles Villo. «Avapäeva järel esimesel kohal olev hispaanlanna Nuria Iturrios näitas täna väljakul golfi kõrgtaset, lüües naiste arvestuses rajarekordi,» lisas ta.

Esimese võistluspäeva paremusjärjestus: 1. Nuria Iturrios (-5); 2. Céline Boutier (-4); 3. Noemi Jimenez (-4); 4. Mathilda Cappeliez (-4); 5. Silvia Banon (-4); ...117. Mari Hütsi (+8); 72. 122. Annika Meos (+9) 1. 127. Merlin Palm (+9); 132. Alice Andressoo (+13); 136. Liis Kuuli (+18)

23.–26. juulini Jõelähtme golfiväljakul (Estonian Golf & Country Clubis) toimuvatest golfi EMist naistele võtab osa 136 võistleja 26 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles