Eesti koondis võistleb Põhjamaade ja Baltimaade meistrivõistlustel

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleriin Haas.
Eleriin Haas. Foto: Andres Haabu

26.-27. juulini toimuvad Taanis Kopenhaagenis noorsoo vanuseklassi (U23) Põhjamaade ja Baltimaade meistrivõistlused kergejõustikus. Lisaks Eestile on võistlemas Taani, Norra, Soome, Rootsi, Islandi ja Leedu koondised. Eestit esindab võistlustel 16 sportlast – seitse naist ja üheksa meest.

Eesti Kergejõustikuliidu saavutusspordi juhi Marko Aleksejevi sõnul on selle lähetuse eesmärgiks anda 2015. a Tallinnas toimuva Euroopa U23 meistrivõistluste koondise kandidaatidele kõrgetasemeline võistlusväljund. Euroopa U23 meistrivõistlused kergejõustikus toimuvad 9.-12. juulini 2015. a Tallinnas Kadrioru staadionil. Lisaks järgmise aasta U23 EM koondise kandidaatidele lähetatakse Taani ka 4 sportlast kellele tänavune hooaeg jääb U23 vanuseklassis viimaseks. Nendeks on sprindialarühmast Markus Ellisaar ja Diana Suumann ning hüppajad Henrik Kutberg ja Eleriin Haas.

Nimekatest kergejõustiklastest sõidavad reedel Kopenhaagenisse ka Andi Noot (800m, 1500m), Rait Veesalu (100m, 200m), Keiso Pedriks (110 m tj) ja Kätlin Tõllasson (kettaheide).

Koondise juhina sõidab võistlustele Heiko Väät.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles