Galerii: maailmameistreid ootas kodus ees uhke vastuvõtt

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma parim jalgpallikoondis saabus juba täna kodumaale Hispaaniasse suurele fiestale, kus nad sõitsid avatud bussiga läbi Madridi vanalinna ning kohtusid kuninga ja peaministriga.

Juba lennujaamas tervitasid töölised Hispaania lippudega lennuki saabumist, kuulda oli ka kaugeid autopasunaid. Lennuki kerele oli suurelt kirjutatud:«Uhked maailmameistrid. Tšempionid.»

Lennujaama siseruumides oli kuulda rahva pöörast kiidulaulu:«Campeones, Campeones! (tšempionid, tšempionid – tõlk).» Kohal oli sadu ajakirjanikke.

Pärast väikest puhkust hotellis, võttis mehi vastu kuningas Juan Carlos Kuninglikus Palees. Samuti õnnitles neid seal Hispaania peaminister Jose Luis Rodriguez Zapatero.

Päeva tippsündmuseks sai meeskonna sõit läbi vanalinna avatud bussiga. Hispaania rahvas oli riietatud kodumaa lipuvärvidesse, lehvis tuhandeid riigilippe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles