U20 käsipallikoondis alustas EMi kaotusega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U20 koondise mängijad.
Eesti U20 koondise mängijad. Foto: www.facebook.com

Eesti kuni 20-aastaste noormeeste käsipallikoondis pidas täna Austrias toimuval EM-finaalturniiril esimese kohtumise, milles jäädi 20:26 (8:10) alla Šveitsile.

«Häbeneda pole põhjust. Tahtmise pealt mängisime esimese poolaja väga korralikult. Seejuures jäi veel varugi, kuna me ei suutnud kõiki karistusviskeid realiseerida ja vastased viskasid meie arvulisest ülekaalust kaks väravat,» rääkis koondise peatreener Rein Suvi.

«Teisel poolajal hävisime stardiga. Edaspidi tuleb veelgi rohkem tähelepanu juhtida sellele, et teise poolaja alguses poisid fookust ei kaotaks. Kui teisel poolajal mänguvanker allamäge veeres, siis üritasime ka vahetusmeestele rohkem mänguaega anda. Vahest ehk liigagi palju,» lisas Suvi.

Eesti koondise parimaks mängijaks valitud ja resultatiivseimana kaheksa väravat visanud Robert Lõpp: «Tundus, et šveitslased alahindasid meid alguses natuke. Pidasime esimesel poolajal plaanist korralikult kinni. Teisel poolajal oli meil energiat selgelt vähem kui vastastel. Enda ründemänguga jään rahule. Kaitses oleksin võinud rohkem suuta. Vigastus mängu ajal väga palju tunda ei andnud, kuid eks näis, mis siis saab, kui keha maha jahtub.»

Homme kohtub Eesti koondis Taaniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles