Golfi EMi teine päev tõi uue liidri

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste golfi EM.
Naiste golfi EM. Foto: Urmas Kamdron

Jõelähtmel toimuvate Golfi Euroopa Meistrivõistlustel naistele teise võistluspäeva järel on liider hispaanlanna Noemi Jimenes tulemusega 139 lööki (-7) . Eile päeva esimesena lõpetanud Nuria Iturrios langes 5. kohale. Eesti naistest oli täna jätkuvalt parim Mari Hütsi, kes on hetkel 121. kohal ja lõpetas seisuga (+15) ja 159 löögiga.

Teise päeva liidri, 20-aastase Jimenese sõnul on ta oma tänase mänguga väga rahul. «Mängisin kindlat ja ühtlast mängu, eriti esimesel üheksal rajal. Teises pooles tegin rohkem lähimängus vigu, mis muutis mängu pingelisemaks,» lisas hetkel maailma ranking’us 9. kohal asetsev golfar.

Hispaanlanna sõnul oli täna mängida raskem kui eile, kuna võrreldes kolmapäevase tuulevaikse ilmaga, puhus täna tugevam tuul. Järgmistele päevadele vastu minnes ütles Jimenes, et tuleb olla kannatlik ja mängida löök löögi haaval oma mängu.

Tiitlikaitsja taanlanna Emily Kristine Pedersen, kes avapäeva lõpetas 6. kohaga, tegi teisel päeval paremusjärjestuses tugeva tõusu. Pedersen asub nüüd 140 löögiga 2. kohal ning püsib esikoha konkurentsis. Võistluse favoriit Céline Boutier, kes avapäeva lõpetas teisena, mängis täna oma eduseisu maha ja jagab hetkel 19. kohta tulemusega (+4).

Eestlaste parim Mari Hütsi lõpetas teise päeva 121. kohal. Hütsi sõnul mängis ta mõlemal päeval sarnast mängu ning eksimusi tuli ette mängu esimeses pooles. «Tegin kõige rohkem vigu just puttamises ja lähimängus. Homsele lähen vastu pingevabalt ja üritan vigu vältida,» lisas eestlanna.

Teise võistluspäeva paremusjärjestus:
1. Noemi Jimenes (-7);
2. Emily Kristine Pedersen (-4);
3. Manon Gidali (-4)
...121. Mari Hütsi (+15);
131. Merlin Palm (+22);
132. Alice Andressoo (+26);
133. Annika Meos (+28);
135. Liis Kuuli (+29).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles