Eesti korvpallikoondis kohtub ootamatus treeningmängus Venemaaga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis võõrustas Pärnu Spordihallis Lätit.
Eesti korvpallikoondis võõrustas Pärnu Spordihallis Lätit. Foto: Erik Prozes / Postimees

Teisipäeval, 29. juulil, kohtub Eesti korvpallikoondis võõrsil treeningmängus Venemaaga. «Läbirääkimised selle mängu suhtes algasid üleeile, asjad said paika eile,» rääkis Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi, kes käis täna lõunapaiku meeskonnale kiirkorras viisasid vormistamas.

Eesti koondis sõidab Venemaale samas koosseisus, kes mängib laupäeval ja pühapäeval Viljandis ja Tartus Taaniga. Kuhi sõnul ei hakatud ootamatult saabunud kutse tõttu esialgseid plaane muutma ning vanemaid mehi kiirkorras koondisega liitma. Treeneritest sõidavad Venemaale kindlasti peatreener Tiit Sokk ja üldfüüsilise ettevalmistuse treener Priit Lehismets.

«Venemaa pool teab, et meil on mitmed põhimängijad puudu,» märkis Kuhi. «Tegemist on puhtalt treeningmänguga, mis peetakse Venemaa koondise treeningbaasis ning me ei võta isegi kaasa koondise ametlikku võistlusvormi. Mängule ei lubata pealtvaatajaid ja esialgsetel andmetel pole isegi kohtunikke.»

Eesti koondis sõidab Venemaale teisipäeva hommikul. Mäng peetakse õhtul ja järgmisel hommikul naasevad eestlased koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles