Ivanov jõudis kodusel ITFi turniiril homsesse finaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Liis Treimann / Postimees

Vladimir Ivanov jõudis Tallinna Kalevi väljakutel peetava ITFi 10 000 USD suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri finaali, kui alistas tänases poolfinaalis poolaka Karol Drzewiecki 6:2, 6:1, vahendab tennis.ee.

Ivanov oli algul 1:2 taga, aga mängis edaspidi veenvalt. Vastane tegi ka ohtralt vigu ega suutnud Eesti teisele reketile ohtlikuks saada. «Võib küll öelda, et vastane aitas kaasa, võit tuli kergemalt kui kahel eelmisel päeval,» tunnistas Ivanov. «Kas ma ise täna hästi mängisin, seda on raske öelda – tugevama vastase korral oleks see näha olnud. Igal juhul ei olnud kordagi sellist tunnet, et ta võiks järele tulla.»

Ivanov kohtub homses finaalis 20-aastase lätlase Janis Podzusega (ATP edetabeli 880.), kes võitis poolaka Piotr Lomacki 6:2, 7:6. Naiste finaalis mängivad laupäeval Aleksandra Artamonova (Venemaa) ja Csilla Argelyan (Ungari). Naiste üksikmängu finaal algab Kalevi väljakutel kell 12 ja meeste finaal kell 14.

Täna on veel ees paarismängude finaalid Eesti tennisistide osavõtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles