Vahva video: 105-aastane pesapallifänn tegi 50 Centile silmad ette

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agnes McKee.
Agnes McKee. Foto: Ekraanitõmmis videost

Ameerika pesapalli kõrgliigas traditsiooniks saanud piduliku avaviske sooritajateks on tavaliselt meelelahutusmaailma supertähed või poliitikud. San Diego Padresi meeskond tegi aga ilusa žesti ja andis selle au 105-aastasele Agnes McKeele.

Kolmapäeval 105. sünnipäeva tähistanud McKee, kes enda sõnul harjutas pidulikuks momendiks mitu kuud, pääses väljakule enne Padresi ja New York Metsi vahelist kohtumist. Talle oli selleks puhuks valmistatud ka isiklik särk oma nime ja numbriga, milleks oli mõistagi 105. Ehkki McKee liigub vaid tugiraami toel, sai vahva vanaproua hakkama ilusa viskega, mis jõudis kenasti püüdja Rene Riverani.

Irvhambad tuletasid seepeale kohe meelde, et kui Padres võistkonda täiendusi otsib, tasuks esmalt vaadata McKee suunas ja alles siis mõelda näiteks kuulsa räppari 50 Centi palkamise peale. Räpitäht sooritas nimelt hiljuti äärmiselt ebaõnnestunud lahtiviske, mis läheb kahtlemata spordiäparduste kullafondi, kui saatis palli püüdjast tubli kolm-neli meetrit vasakule publikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles