Ametlik: Didier Drogbast sai taas Chelsea mängija

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba
Didier Drogba Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi teatas oma kodulehel, et sõlmis aastase lepingu ründaja Didier Drogbaga. 

Drogba lahkus Chelseast 2012. aastal pärast seda, kui tema otsustav penalti oli toonud Londoni klubile kauaihaldatud Meistrite liiga võidu. Drogba jõudis Chelsea eest kaheksa hooajaga mängida 341 mängu ja lüüa 157 väravat, millega ta on klubi kõigi aegade suurimate väravaküttide tabelis neljandal real.

«See oli lihtne otsus – ma ei suutnud loobuda võimalusest taas koos Josega töötada,» viitas Drogba klubi kodulehele antud intervjuus peatreenerile Jose Mourinhole. «Kõik teavad, kui eriline suhe mul selle klubiga on. Olen ennast siin alati tundnud nagu kodus. Mu võidujanu on sama suur nagu varemgi,» lisas ründaja.

«Didier tuleb tagasi, sest ta on üks Euroopa paremaid ründajaid,» sõnas Mourinho. «Tean teda inimesena väga hästi ning kui ta naaseb, ei kaitse teda ajalugu ega varasemad teod. Ta tuleb kavatsusega veelgi enam ajalugu teha.»

Pärast Chelseast lahkumist mängis Drogba Shanghai Shenhua ja Istanbuli Galatasaray ridades. Elevandiluuranniku eest on tal pärast MM-finaalturniiri kirjas 104 mängu ja 64 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles