Markus Kerner võitis kodusel turniiril paarismängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis
Tennis Foto: Sille Annuk

Tallinna Kalevi väljakutel lõppes reedene võistluspäev ITFi tenniseturniiril Estonian Open paarismängu finaalidega. Tiitlini jõudis ka üks eestlane, Markus Kerner, vahendab tennis.ee.

Naiste paarismängu finaalis ei avanenud Eva Paalmal ja Julia Matojanil Aleksandra Artamonova (Venemaa) ja Cornelia Listeri (Rootsi) alistamiseks palju variante. Eestlannad kaotasid 3:6, 2:6, kuid seis võinuks olla soodsam, kui Paalma-Matojan poleks kaotanud palju punkte seisult 40:40, mil mängitakse mõlemapoolne geimpall. Tasavägised lõpud kaldusid enamasti Artamonova-Listeri kasuks.

Meeste paarismängu finaalis olid mõlemal pool võrku Eesti tennisistid. Neist tuli turniirivõitjaks Kerner, kes mängis koos austraallase Andrew Whittingtoniga. Nad alistasid Vladimir Ivanovi ja venelase Jan Sabanini 6:3, 6:3. Kogu mängu jooksul polnud Kerner/Whittingtoni ülekaalus kahtlust. Oma pallingut hoidsid nad vääramatult ja mitmes tõrjegeimis valitsesid samuti. Eriti torkas võitjate paremus silma pallingul ja võrgumängus.

Kerner võitis karjääris teistkordselt ITF-i turniiri paarismängus, mullu oli ta Tallinnas Nordecon Openil edukas koos lätlase Mikelis Libietisega, kes nüüd on Kerneri ülikoolikaaslane USAs. «Ka juunioride seas mängides olin paarismängus edukam kui üksikus,» tunnistas Kerner. «Mul on hea palling ja võrgus olen pika mehe kohta üsna osav, see annabki eeliseid just paarismängus. Poolfinaalis avaldati meile tõsisemat vastupanu, kuid täna vajus Vova (Ivanov) partner pisut ära. Korra tekkis mul ärev moment, kui seisul 4:2 servima asusin, tegin siis kaks topeltviga. Ent selleski geimis polnud vastastel kordagi edu,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles