U20 käsipallikoondis kaotas EMil tugevale Taanile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Hiiend.
Henri Hiiend. Foto: Eesti käsipallikoondise pressiteenistus

Eesti kuni 20-aastaste noormeeste käsipallikoondis kaotas Austrias toimuva EM-finaalturniiri teises voorus Taanile 15:35.

Eilses mängus valiti Eesti koondise parimaks mängijaks Henri Hiiend, kes viskas Eesti poolt koos Robert Lõpuga kõige enam ehk kolm väravat.

Peatreener Rein Suvi sõnul olid vastasest kindlalt teisest klassist. «Nägime maailma absoluutset tipptaset. See on ikka täiesti teine maailm,» tunnistas Suvi.

«Tulime mängule korralikult vastu ja alustasime hästi, kuid mingil hetkel ei suutnud me enam selle hoo vastu saada, millega taanlased meile peale tulid. Võib-olla polnud me psühholoogiliselt ka piisavalt tugevad, et selle laine alt vabaks murda. Teisel poolajal üritasime mänguaega ühtlasemalt jaotada, et Serbia vastu energiat säästa. Kahju, et me täna Taanile väga kõva lahingut pakkuda ei suutnud,» lisas Suvi.

Kaks aastat tagasi võitis Taani sama aastajärgu koondisega U18 EMil pronksmedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles