Niki Lauda oli sunnitud krõbeda sõnavõtu eest vabandama

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda.
Niki Lauda. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas kihutava Mercedese tiimi juht Niki Lauda oli sunnitud esitama vabanduse Ferrari meeskonnale, kelle auto aadressil Lauda solvava märkuse tegi.

Tänavusel hooajal on F1 sarja kindlalt valitsenud Mercedesed: kümnest kavas olnud sõidust on üheksal korral kuulunud võit just Mercedese sõitjatele. Ferrari tiimi eest kihutavad Kimi Räikkönen ja Fernando Alonso pole veel suutnud aga ühtegi etapivõitu võtta ning Lauda teatas hiljuti seetõttu, et Ferrari tänavuse hooaja masin on «s**t».

Nüüdseks on Lauda esitanud Itaalia väljaande Gazzetta dello Sporti vahendusel vabanduse nii Ferrari tiimile kui selle fännidele. «Ma eksisin ega otsi enda käitumisele mingeid vabandusi,» rääkis Lauda.

Lisaks rääkis Lauda ka isiklikult Ferrari tiimipealiku Marco Mattiacciga ning on temagi ees oma kommentaari pärast vabandanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles