Järjekordne USA korvpallitäht loobus MMile minekust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Love pärast võidukat Londoni olümpiafinaali.
Kevin Love pärast võidukat Londoni olümpiafinaali. Foto: SCANPIX

USA korvpallikoondise ridades MMile sõitjate nimekiri kahaneb iga päevaga, sest viimasena teatas loobumisest ka Minnesota Timberwolvesi ääremängija Kevin Love.

MM-kutsele on juba eitavalt vastanud Russell Westbrook, Blake Griffin, LaMarcus Aldridge ja NBA finaalseeria parimaks mängijaks valitud Kawhi Leonard. Puhtalt suure ääre positsiooni mängivatest meestest on seega koondisesse jäänud vaid Anthony Davis ja Kenneth Faried, kuid peatreener Mike Krzyzewski saab sellel positsioonil kasutada ka Kevin Duranti, Paul George'i või Chandler Parsonsit. Lisaks on ameeriklastel võimalus meeskonda täiendada koos põhimeeskonnaga treeniva järelkasvutiimi kaudu, kuhu kuuluvad näiteks Mason Plumlee, Draymond Green, Doug McDermott ja Tobias Harris, vahendab USA Today.

USA koondise eesmärgiks on võita augusti viimastel päevadel Hispaanias algaval MMil kuldmedal ja tagada sellega otsepääse 2016. aasta olümpiamängudele, vältides kvalifikatsiooniturniiri. Koondise kuuepäevane treeninglaager Las Vegases algab esmaspäeval ning pärast seda kuulutatakse välja, kes on 18-liikmelisest kutsutute nimekirjast need 12, kes MMile sõidavad. Pärast Love'i loobumist on 2012. aastal Londonis kulla võitnud meestest USA koondise ridadesse jäänud vaid James Harden, Davis ja Durant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles