Rannajalgpalli koondis kontrollis vormi Läti ja Leedu vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Urmas Luik

Eesti rannajalgpallikoondise teine koosseis osales Riias toimunud turniiril, kus alistati Leedu 5:2 ja jäädi Lätile alla 2:4.

Turniiri avamängus Eesti – Leedu lõi kübaratriki Marko Kiigajaan, ühe värava kõmmutasid Leedu võrku Kevin Sooaluste ja Bruno Roosnurm. Leedukate mõlemad tabamused kirjutati Andrius Rebždysi arvele.

Teises kohtumises lõi Rebždys Leedu eest lausa neli väravat, ent see ei päästnud neid 4:8 kaotusest Läti vastu. Neljapäeval toimunud turniiri kolmandas matšis asus Läti juba avaminutil Pāvels Skaļenko väravast Eesti vastu juhtima, aga Envar Lauteri 12. ja Taavo Velti 23. minuti tabamused viisid omakorda Eesti eduseisu. Päris matši lõpus – 32., 35. ja 36. minutil – said lõunanaabrid hakkama aga kolme väravaga ning nii pidi Eesti tunnistama 2:4 allajäämist.

«Meie koosseis koosnes tulevikumeestest, kes näitasid ennast väga heast küljest. Pilt on rõõmustav, sest jätkub mängijaid, kellega järgmistel aastatel tööd teha. Näiteks Läti, kellele napilt alla jäime, oli oma esindusrivistuses, meie aga jätsime põhimehed koju,» rääkis rannakoondise peatreener Reigo Tõnsberg.

Eesti B-koondise koosseis: Marko Kiigajaan, Joosep Raudsepp, Kevin Sooaluste, Indrek Palm, Envar Lauter, Mihkel Paaps, Taavi Tamm, Kevin Kalm, Taavo Velt, Rauno Rahnik, Sander Reesalu, Bruno Roosnurm. Turniiri mänge teenindas koos oma Läti ja Leedu kolleegidega ka Eesti FIFA kategooria rannajalgpallikohtunik Andrei Karhu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles