Galeta püstitas Eesti hooaja tippmargi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Galeta.
Kristo Galeta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ida-Virumaal toimusid kuuendat korda Heino Lipu mälestusvõistlused, kus Kristo Galeta püstitas Eesti hooaja tippmargi 19,15 meetrit, millega ta ühtlasi saavutas ka teise koha. Võistluse võitis Andrei Borodkin tulemusega 19,37 meetrit.

Legendaarse kergejõustiklase Heino Lipu sünnikoha lähedal Ida-Virumaal Maidla mõisakompleksis toimunud traditsioonilisel rahvusvahelisel kuulitõukevõistlusel osalesid tänavu kolme erineva riigi sportlased. Võistluse võitis ukrainlane Andrei Borodkin 19 meetri ja 37 sentimeetriga. Tasavägises konkurentsis tuli teiseks Kristo Galeta kergejõustikuseltsist Sakala, püstitades Eesti tänavuse hooaja tippmargiks 19 meetrit ja 15 sentimeetrit, millega ta kordas möödunud aastal püstitatud isiklikku rekordit. Kolmanda koha võitis venelane Anatoli Garmašov täpselt 19 meetriga. Neljas oli Raigo Toompuu Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist tulemusega 17.96.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles