Mercedese vormelimeeskond teeb tiimikorralduses muudatusi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedese sõitja Lewis Hamilton.
Mercedese sõitja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Pärast eilset intsidenti Ungari GP-l, kui Lewis Hamilton ei täitnud Mercedese käsku lasta oma tiimiskaalasel Nico Rosbergil endast mööduda, otsustas Mercedese meeskond, et nad peavad tiimikorralduses muudatusi tegema.

Mercedese tiimibossi Toto Wolffi sõnul muutub olukord sõitjate vahel hooaja kaugemale arenedes järjest pingelisemaks. «Hooaja eel tehtud otsuseid tuleb muuta, sest hetkel on väga raske ühele sõitjatest öelda, et ta peab teise endast mööda laskma,» lisas Wolff. Ta lisas, et nii Hamilton kui Rosberg võitlevad MM-tiitli eest.

«Meil ei teki sellist olukorda enam, sest me õpime sellest,» kinnitas Wolff. «Võib-olla peaksime asju uuel viisil hakkama ajama. Me peame kõik maha istuma ja asja arutama,» lisas ta.

Pärast Ungaris toimunud etappi juhib MM-sarja 202 punktiga Rosberg, kellele järgnevad 191 punktiga Hamilton ja 131 punktiga Daniel Ricciardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles