Levadia lõpetas kokkuleppemängudes kahtlustatava mängijaga lepingu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Kulinitš.
Aleksandr Kulinitš. Foto: FC Levadia Facebooki leht

FC Levadia jalgpallimeeskond teatas, et nad lõpetavad poolte omavahelisel nõusolekul koostöö Aleksandr Kulinitšiga. Klubi pressiesindaja Indrek Petersoo sõnul olid lepingu lõpetamise aluseks nii kahtlused Kulinitši osalemises kokkuleppemängude sõlmimisel kui ka mehe mänguline vorm.

Levadia avaldas täna lõunal oma kodulehel teadaande, et Kulinitšiga lõpetatakse leping: «FC Levadia lõpetas poolte kokkuleppel töölepingu kaitsja Aleksandr Kulinitšiga. FC Levadia tänab Aleksandr Kulinitšit meeskonna heaks tehtud töö eest ja soovib talle edu edasisel jalgpalluriteel!»

Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo ütles Postimehele, et otsusega olid nõus mõlemad osapooled. «See oli klubipoolne otsus ja vastavalt sellele sai ka Kulinitšiga sellest räägitud. Talle see sobis ja nii saigi lepingu lõpetamises kokku lepitud,» selgitas Petersoo.

Petersoo ei tahtnud kinnitada, et lepingu lõpetamise põhjuseks olid kahtlused kokkuleppemängude sõlmimises ning asjaolus, et väidetavalt on Eesti Jalgpalli Liit asunud Kulinitši käitumist uurima. «Meile teadaolevalt on ta vastava uurimise all, aga täna ei ole tema suhtes siiski ühtegi sellekohast otsust langetatud. Kahtlused on küll vastikud asjad - ega nad meeldivad ei ole - , aga kui sellekohast otsust ei ole, ei saa me ka seda aluseks võtta,» rääkis Petersoo.

«Tal ei nähtud klubis enam tulevikku, sest oma positsioonil ei ole ta ju enam põhikoosseisu mees, vaid on taandunud pingile. Milleks teda klubis hoida, kui ta ei sobi meeskonda. Seda nägid nii treener kui klubi juhatus,» lisas Petersoo selgituseks, et Kulinitšiga lepingu lõpetamise põhjuseks olid sportlikud esitused.

Eesti Jalgpalli Liidu avalike suhete juht Mihkel Uiboleht kommenteeris, et enne lõplike otsuste langetamist ja avaldamist ei saa nad kokkuleppemängudes kahtlustatavate mängijate nimekirja avaldada ega sellega seoses täpsemaid vastuseid jagada. «Oleme otsustanud, et enne ametlike otsuste tegemist me konkreetsete isikutega seotud küsimusi ei kommenteeri,» ütles Uiboleht Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles