Sei ja Talvar kindlustasid Eesti meistrivõistlustel liidrikohad

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Talvar.
Aavo Talvar. Foto: Olga Keikova

Möödunud nädalavahetusel jätkusid Hiiumaal Käinas kardisõidu Eesti meistrivõistlused, kus reedel sõideti sarja viies ja laupäeval kuues etapp. Mõlemal päeval nii eelfinaalis kui ka finaalis võitsid esikohad Priit Sei (Rotax Masters) ja Aavo Talvar (Rotax Max), laupäevasel etapil kuulus Talvar Racingule ka parima meeskonna karikas.

Rotax Mastersi klassis püsib Sei võitmatuna juba juuni algusest saadik. Hiiumaalgi tulid kõigis sõitudes võidud selge vahega ning Sei edu sarjaliidrina on nüüd lähima jälitaja ees 24 punkti.

Rotax Maxi klassis võitis Talvar samuti mõlemad eelfinaalid ja mõlemad finaalid ning jätkab meistrivõistlustel täiseduga – ainsa sõitjana kõigi klasside peale. Väga head sõitu näitas ka Ron Donald, kes kõik sõidud Käinas kolmandana. EMV tabelis on tema päralt neljas koht. Paul August Lääne oli reedeses finaalis viies ja laupäeval kuues, sarja punktiarvestuses on ta hetkel seitsmes.

Kõige arvukamas ja konkurentsitihedamas klassis Rotax Junior oli Talvar Racing seekord esindatud nelja sõitjaga, oma esimese võistluse selles klassis tegi Ants Markus Karu. Varem Mini 60-kardil silma paistnud Karu ei tundnud kogenumate kaasvõistlejate ees mingit aukartust. Reedel lõppes finaal küll kokkupõrke järel katkestamisega, kuid laupäeval sai ta 17 startija hulgast igati korrraliku kaheksanda koha.

Eesti meistrivõistlustel jääb sõita veel kaks etappi, neist järgmine peetakse 16. augustil Põltsamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles