Hirvonen oleks lapsevanema rumaluse tõttu väikesele tüdrukule otsa sõitnud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvonen.
Mikko Hirvonen. Foto: SCANPIX

Soome rallimees Mikko Hirvonen rääkis intervjuus Yle-le, et elas Poola MM-rallil üle äreva hetke, kui oleks lapsevanema rumaluse tõttu äärepealt väikesele lapsele otsa sõitnud.

«Kui kodupubliku ees võistelnud Robert Kubica rajalt välja sõitis, läksid kõik vaatama, mis juhtus ja üritasid teda aidata. Meie sõitsime Kubica järel ja nägin avariipaigale lähenedes juba kaugelt, et üks pealtvaataja jookseb üle raja,» meenutab Hirvonen. «Hetkel, mil sündmuspaika jõudsime, nägin oma ehmatuseks, et üle tee hakkas jooksma ka selle mehe väike tütar.» Rallimehe sõnul oli kiirus nii suur, et ta poleks jõudnud otsasõitu vältida.

«Õnneks jõudis tüdruku ema lapse teelt ära tõmmata. Ma poleks suutnud midagi teha, kui ta oleks veel paar sammu edasi jõudnud astuda. Õnneks pääsesime ehmatusega ja ema päästis oma lapse elu,» sõnas Hirvonen ja manitses Jyväskylä ralli eel pealtvaatajaid ummisjalu rajale mitte tormama.

MM-ralli jätkub Soomes Jyväskyläs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles