Cofidis hülgab Taaramäe?

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Ajal, mil Cofidise palgal olev Rein Taaramäe  Tour de France’i sõitis ja üritas peagrupist meeleheitlikult põgenedes klubi särki telepilti saada, ilmus Prantsusmaa spordilehes L’Equipe artikkel, kus väideti, et eestlane sunnitakse meeskonnast lahkuma. Uut lepingut talle ei pakutavat.

Väidetavalt olla Cofidis jõudnud kokkuleppele 26-aastase prantslase Alexander Geniez’ga ning leping sõlmitakse kohe, kui üleminekuaken 1. augustil avaneb. Et uuele mehele korralikku palka maksta, saadetakse Taaramäe minema. Praegu FDJ meeskonda kuuluv Geniez on mägedemees, võitis mullu Hispaania velotuuril etapi ja sai tänavu Girol 13. koha. Meedia andmetel oli Cofidis pettunud, et seitse hooaega tiimi kuulunud Taaramäe kaks viimast aastat läksid untsu, kuid siiski pidavat eestlane läbirääkimisi World Touri meeskondadega.

«Nii nad seal Prantsusmaal kirjutavad jah, et Cofidis minuga lepingut pikendada ei taha,» vastas koduteel olnud Taaramäe Postimehe sõnumile, et mis toimub. «Endalegi oli see uudis. Praegu ei oska tuleviku kohta midagi öelda. Pakkumisi pole klubid mulle veel teinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles