Di Maria lahkub Realist ainult rekordilise summa eest

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel di Maria.
Angel di Maria. Foto: SCANPIX

Pikalt üleminekujuttude keerises viibinud Madridi Reali jalgpalliklubi mängumees Angel di Maria lahkub klubist vaid rekordilise üleminekusumma eest, vahendas Soccernet.ee.

Kuigi klubi peatreener Carlo Ancelotti soovib Di Maria jäämist, on väidetavalt pallur ise avaldanud soovi lahkumiseks ja seetõttu on Real nõus ta müüma ükskõik kellele, kes maksab vähemalt 70 miljonit eurot, teatab Marca.

Praegu on pranastlaste PSG-ga väidetavalt juba 80-miljoniline diil soolas, kuid kuna nad David Luizi eest juba 50 miljonit välja käinud, peavad nad kedagi maha müüma, et UEFA laseks neil uue ostu teha. Väidetavalt on hetkel kõige aktuaalsem ründaja Edinson Cavani siirdumine Manchester Unitedisse.

Senine suurim raha, mis Realile on makstud, on Arsenali poolt välja käidud 50 miljonit euro Mesut Özili eest eelmisel suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles