ManU peatreener: sain katkise meeskonna

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Louis van Gaal väitis, et sai kevadel klubist vallandatud David Moyesi käest katkise ja ebastabiilse meeskonna.

Kuna ManU eelmine hooaeg ebaõnnestus täielikult, otsustati ühe aasta meeskonda juhendada saanud Moyes vallandada ja tema asemele palgati Hollandi koondise peatreener van Gaal. Manchesteri meeskond on nüüd uue lootsi käe all hoogsalt uueks hooajaks valmistumas, kuid van Gaal kritiseeris Moyest, et eelkäija jättis talle halvas seisus tiimi.

Kui van Gaalilt küsiti, kas tal oleks Moyesi asemel olnud keeruline olla legendaarse Sir Alex Fergusoni otsene mantlipärija, vastas Unitedi praegune treener, et see poleks olnud keeruline.

«Ma ei nõustu. Pidin Barcelonas asuma ametisse pärast Bobby Robsoni kolme aastat, kui ta võitis kolm tiitlit. Probleeme polnud,» teatas van Gaal. Moyesi koostatud meeskonna kohta teatas van Gaal aga järgnevalt: «Koosseis oli minu arvates katki.»

Van Gaal selgitas oma mõttekäiku, et meeskond oli koostatud ebaühtlaselt. «Kui vaadata meeskonda, siis seal on kvaliteeti. On (Wayne) Rooney, (Robin) van Persie, (Javier) Hernandez, (Danny) Welbeck, aga sa näed ka Juan Matat, (Marouane) Fellainit ja (Ander) Herrerat. On palju mängijaid, kes võivad samal positsioonil mängida. See ei ole tasakaalus,» rääkis van Gaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles