Sõudmise Eesti meistrivõistlused toovad starti ka paarisaerulise neljapaadi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat.
Eesti paarisaeruline neljapaat. Foto: Eesti Sõudeliit

Sellel nädalavahetusel, 2. ja 3. augustil toimuvad Pärnus sõudmise Eesti meistrivõistlused, kus erinevate paatkondade koosseisudes stardivad ka Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmed Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo.

Tavapäraselt istutakse kokku paarisaerulisse neljapaati, kuid kõik paatkonna liikmed on stardis ka teistes paatides. Kaspar Taimsoo ja Allar Raja asuvad  lisaks neljapaadile starti ühepaadil, ning koos starditakse paarisaerulisel kahepaadil.

Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap stardivad nii üksikaeru kahepaadil, kui paarisaerulisel kahepaadil. Kokku istutakse lisaks neljapaadile ka kaheksapaadis, kus lisaks Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmetele on kohad sisse võtnud veel neli Pärnu Sõudekeskus Kalev sõudjat. Paatkond sõuab koosseisus Martin Laius, Kaur Kuslap, Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Sten- Erik Anderson, Geir Suursild, Joosep Laos, Karl Koppel, roolis on Siim Schvede.

Eesti meistrivõistlused stardivad 2. augustil kell 16.00, kui antakse start meeste ühepaatidele. Meeste üksikaeru kahepaadid stardivad kell 16.30, meeste paarisaeruline neljapaat asub starti kell 17.45.

Eesti meistrid kaheksapaadil selgitatakse välja 3. augustil kell 14.00, mis on ühtlasi ka meistrivõistluste viimaseks stardiks.

Lisaks Eesti meistrivõistlustele toimuvad samal nädalavahetusel samas kohas Eesti veteranide meistrivõistlused ja Eesti parasõudmise meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles