Ennoki naiskond palkas eestlannale uue konkurendi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Peeter Langovits / Postimees

Võrkpalli Soome meister Salo LP Viesti allkirjastas uueks hooajaks lepingu Ukraina nurgaründaja Lena Lõmarevaga. Esialgu aastaks sõlmitud leping tihendab konkurentsi ääreründajate osakonnas - nurgast lööjaid on nüüd neli, Anu Ennok nende hulgas. Ennokil on leping kolmeks aastaks.

Severodonetskist pärit Lõmareva on 182 cm pikk ja 22-aastane. Viis hooaega mängis ta Ukraina tippliigas, viimati Regina naiskonna kaptenina. Ta on teine Ukraina mängija Salo naiskonnas, enne teda oli seal kogenud sidemängija Viktorija Polištšuk. Nii Ennok kui Polištšuk valiti tänavu Soome meistriliiga sümboolsesse seitsmikusse. Polištšuk abiellus juunikuus ja kannab nüüd perekonnanime Tuhašvili, kirjutab volley.ee.

Salo naiskond kutsuti eelolevaks hooajaks Euroopa Meistrite liigasse, seega saavad nii eestlanna kui teised välismaalased mängida väga tugevate klubidega. Euroopa kõrgeimasse liigasse kuulub 20 naiskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles