Video: Vabaduse väljakul näeb maailmatasemel pealtpanekuvõistlust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin «Jus Fly» Darlington.
Justin «Jus Fly» Darlington. Foto: cityonclouds.com

9. augustil kella 13:30st toimub Tallinnas Vabaduse väljakul suvise Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste finaalide vaheajal maailmatasemel pealtpanekuvõistlus, mille kõige kuumem staar on Kanadast pärit Justin JusFly Darlington.

Kaks aastat tagasi Moskvas toimunud võistlustel tervitas JusFly ka oma Eesti fänne, nüüd on kõigil võimalus kõrgeid õhulende ka oma silmaga vaadata.

Justin Darlingtonile pakuvad konkurentsi eelmise aasta Tallinn Openi Sprite Slam Dunk võitja Dmitry «Smoove» Krivenko Ukrainast ja maailma lühimaks (vaid 168 cm pikk) proffesionaalseks donkajaks tituleeritud Porter «Whats Gravity» Maberry.

Üritus on pealtvaatajatele tasuta, kuid kõigil korvpallihuvilistel on võimalik üritusel ka mängijana osaleda. Reedel toimuvad Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistlused noortesarjades, laupäeval mängivad harrastajad, seeniorid ja naised ning toimub ka rahvusvaheline eliit sarja turniir Tallinn Open, mille võitja sõidab FIBA 3x3 maailmaturnee etapile Prahasse. Võistkondade registreerimine lõppeb kolmapäeval 6. augustil: www.tanavakorvpall.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles