U20 käsipallikoondis kaotas EMil Norrale

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Norra kohtumine.
Eesti ja Norra kohtumine. Foto: Erakogu

Eesti kuni 20-aastaste noormeeste käsipallikoondis kaotas Austrias toimuval EM-finaalturniiril kolmanda vahegrupi viimases voorus 21:27 Norrale ning jätkab reedel võitlemist 13. koha eest.

Poolaja kaotas Eesti seisuga 10:11. Eesti koondise parimaks mängijaks valiti väravavaht Artur Oganezov.

«Vastane kasutas meist natuke rohkem mängijaid ja oli lõpus värskem. Võib-olla kartsin treenerina avapoolajal liialt vahetada. Muidu mul meeskonnale etteheiteid pole,» kommenteeris peatreener Rein Suvi. «Mängisime võitlusliku mängu ja eriti tooksin välja avapoolaja teise poole, kui me 6:11 kaotusseisust suutsime vaheajaks ühe värava kaugusele ronida. See näitas meeskonna vaimset tugevust, sest selles olukorras oleks võinud vahe kiiresti kärisema hakata,» lisas ta.

Kohtumises Norra vastu viskas viis väravat Andris Celminš, neli väravat viskasid Robert Lõpp ja Henri Hiiend, kolm väravat viskasid Karl Roosna ja Raiko Rudissaar ning ühe värava viskasid Hendrik Varul ja Rail Ageni.

Tabeliseis: 1. Norra 4 (3 mängu), 2. Šveits 3 (2 mängu), 3. Eesti 2 (3 mängu), 4. Makedoonia 0 (2 mängu).

Eesti jääb 3. vahegrupis igal juhul kolmandale kohale ja alustab reedel mängimist 13. koha peale, kui kõigepealt mängitakse Iisraeliga.

Eesti kuni 20aastaste noormeeste käsipallikoondis mängib EM-finaalturniiril kolmandat korda. 2006. aastal lepiti Austrias toimunud turniiril 16. ehk viimase kohaga. Kaks aastat hiljem sai toonane juunioride koondis Rumeenias 14. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles