Atletico peatreener: me tahame ManU staarmängijat oma klubisse

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico peatreener Diego Simeone.
Madridi Atletico peatreener Diego Simeone. Foto: SCANPIX

Madridi Atletico peatreener Diego Simeone noolib enda juhendatavasse jalgpalliklubisse Manchester United’i ründajat Javier Hernandezi ning ei plaani Atletico asemel Argentina koondist juhendama hakata.

Simeonet on seostatud Argentina jalgpallikoondisega, kes jäi teisipäeval oma endisest peatreenerist Alejandro Sabellast ilma. Simeone sõnul ei lahku ta Madridi Atletico jalgpalliklubist, et minna juhendama Argentina jalgpallikoondist.

«Ma olen Madridi Atleticole pühendunud ja ma ei mõtle Argentina koondise treenimisest. Pealegi pole keegi mulle veel seda kohta pakkunudki,» rääkis Simeone. «Argentina jalgpallikoondis oleks koht, kuhu mulle meeldiks minna, kuid praegu olen ma Atleticos,» lisas ta.

Madridi Atletico peatreeneri sõnul tunneb ta huvi Javier Hernandezi vastu. «Ta on mängija, keda vajaks iga meeskond,» nentis Simeone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles