Eesti meistrivõistlustel tulevad starti meie kergejõustikutipud

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sellel nädalavahetusel toimuvad 97. Eesti meistrivõistlused kergejõustikus. Tallinnas Kadrioru staadionil aset leidev kodumaise kergejõustikusuve üks oodatumaid sündmusi toob võistlusrajale pea kogu Eesti kergejõustikuparemiku.

Sellel aastal tulevad starti Eesti rekordeid püstitanud Ksenija Balta, Liina Tšernov, Marek Niit, Tiidrek Nurme, Rasmus Mägi ja Jekaterina Patjuk. Tippudest võistlevad Eesti meistri tiitlite nimel ka olümpiavõitja Gerd Kanter, mitmevõistlejad Mikk Pahapill, Andres Raja, Grit Šadeiko ja Mari Klaup, Maris Mägi, Eleriin Haas, Tanel Laanmäe, Risto Mätas, Kaur Kivistik, Kristo Galeta, Liina, Leila ja Lily Luik.

Võistlused algavad laupäeval, 2. augustil kelll 16:30 ja pühapäeval, 3. augustil kl 9:30. Pühapäeval algab võistluspäev hommikul  käimisdistantsidega, muu programm algab kl 17.00 meeste vasaraheitega. Eesti meistrivõistluste kavas on ka kaks Eesti Paraolümpiakomitee ala – laupäeval kuulitõuge algusega kell 16:45 ja pühapäeval ratastoolisõit algusega kell 16:45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles