Ojamaa koduklubi purustas Meistrite liigas kuulsa Celticu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Varssavi Legia Facebooki leht

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia tegi eile suurepärase esituse Meistrite liiga kolmanda eelringi avamängus, kui koduväljakul oldi kindlalt 4:1 üle Šotimaa suurklubist Glasgow Celticust. Äsja vigastusest paranenud ning eelmisel nädalal treeningutega liitunud Ojamaa istus eile varumeestepingil.

Mängu algus Legiale head ei tõotanud, kuna juba kaheksandal minutil viis Callum McGregor Celticu juhtima. Seejärel vastas aga kahe väravaga Legia staar Miroslav Radovic ning 36. minutiks läks kodumeeskond juhtima. Esimese poolaja lõpu eel teenis Celticu kaitsja Efe Ambrose ka punase kaardi ning jättis šotlased vähemusse.

Teisel poolajal lõid Legia eest värava ja vormistasid lõppskoori Michal Zyro ja Jakub Kosecki. Poolakate võidunumbrid oleks võinud olla veelgi suuremad, kuid 59. ja 87. minutil ei suutnud Ivica Vrdoljak realiseerida penalteid.

Korduskohtumine peetakse nädala pärast Šotimaal. Kolmanda eelringi võitjad jõuavad Meistrite liiga play-offi, kus mängitakse juba koha eest Euroopa suurima sarja alagrupiturniiril. Play-offi kaotajad võtavad aga osa Euroopa liiga alagrupiturniirilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles