Kangerti meeskonnaga võib liituda järjekordne superstaar

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad sõbrad Vincenzo Nibali (kollases) ja Peter Sagan võivad peagi samas meeskonnas sõita.
Vanad sõbrad Vincenzo Nibali (kollases) ja Peter Sagan võivad peagi samas meeskonnas sõita. Foto: SCANPIX

Jalgrattur Tanel Kangerti meeskond Astana tähistab küll hetkel meeskonna esisõitja Vincenzo Nibali triumfi Tour de France’il, kuid peagi võidakse lagedale tulla tõeliselt suure uudisega. Nimelt on meeskonnaga liitumas 24-aastane Slovakkia superstaar Peter Sagan.

Cannondale’i meeskonnast lahkuva Sagani ümber on olnud palju kuulujutte ning nüüd andis mees alust tema seostamisele Astanaga. «Kõigepealt räägiti BMCst, siis Alonsost (vormelipiloodi Fernando Alonso rattameeskonnast - toim) ja nüüd Tinkoff-Saxost, kuid lõpuks üllatan ma kõiki,» vahendab Sporza.be Sagani sõnu. Belgia meedia andmetel on mees siirdumas just Kasahstani meeskonna juurde. Sagani suhted Astana liidri Nibaliga on aastate jooksul olnud väga head ja just seetõttu võib ta just tema tiimiga liituda.

Sagan on tuntud kui klassikute spetsialist ja sprinter, kuid mees ronib üle ka mägedest. Tour de France’ilt on tal kirjas neli etapivõitu ning Vueltal on ta triumfeerinud kolmel etapil. Tänavusel aastal võitis ta muuhulgas ka kuulsa E3-Harelbeke klassiku. Prantsusmaa velotuurilt viis ta koju rohelise särgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles