Video: Briggs ilmus ootamatult Klitško treeningule tüli norima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško oma tiitlivöödega.
Vladimir Klitško oma tiitlivöödega. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu eksmaailmameister Shannon Briggs ilmus ootamatult Floridas järgmiseks tiitlimatšiks harjutava Vladimir Klitško treeningule ja tahtis ukrainlaselt mõõtu võtta.

«Mina olen õige meister, ta pole mingi meister. Ta ainult teeskleb, et on. Ta poksib ju jobudega,» kelkis Briggs, kelle meelest pole Klitškole 6. septembril Hamburgis vastu astuv bulgaarlane Kubrat Pulajev tiitlimatši väärt. Samasugust arvamust avaldas Briggs ka Klitško eelmise vastase Alex Leapai kohta, kelle ukrainlane aprillis lõpus alistas.

Klitško jäi Briggsi ärplemist vaadates naerusuiseks ja jätkas treeninguga. «Kas sa ei näe, et mul on tegemist?» uuris ta ameeriklaselt. Lõpuks ronis Briggs siiski ringi ja tegi Klitško vastu varjupoksi. «Kui mind näkku lööd, virutan su pikali,» lubas ukrainlane. Seepeale pidid kõrvalseisjad sekkuma ja vihase Briggsi uksest välja juhatama.

Klitško käes on raskekaalu IBO, WBO, WBA ja IBFi meistrivööd. 42-aastane Briggs sai 2006. aastal enda kätte WBO tiitli, kui alistas nokaudiga valgevenelase Siarhiej Ljahovitši. Ameeriklane kaotas tiitli aga vaid pool aastat hiljem oma järgmises matšis Venemaa poksijale Sultan Ibragimovile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles