Inglismaa tippjalgpallur pandi kahe naise ründamise eest trellide taha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravel Morrison (vasakul).
Ravel Morrison (vasakul). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängiv 21-aastane Ravel Morrison võeti vahi alla süüdistatuna kahe naisterahva ründamises. Väljaande Daily Mail teatel on kannatanute näol tegu Morrisoni endise tüdruksõbraga ja tütarlapse emaga.

Süüdistuse kohaselt läks Morrison 19-aastasele Reah Mansoorile ühe Manchesteris asuva baari ees kallale ööl vastu laupäeva. Pisut hiljem ründas ta tütarlast uuesti ning läks kallale ka tolle emale, 39-aastasele Parveen Mansoorile, kelle kodust tütarlaps oli abi otsinud. Kohtu otsusel jääb jalgpallur kuni 7. augustini kinnipidamisasutusse.

Morrison oli mõni aasta tagasi Manchester Unitedi noortemeeskonnas üks säravamaid mängijaid ning talle ennustati suurt tulevikku, kuid pärast mitmeid probleeme distsipliini- ja seaduserikkumistega müüs klubi ta 2012. aasta jaanuaris 650 000 naela eest West Ham Unitedisse. Pärast seda on Morrison pidanud West Hami eest Inglismaa kõrgliigas 15 mängu ja löönud kolm väravat. West Ham on laenanud poolkaitsjat ka esiliigaklubidele Birmingham Cityle ja Queens Park Rangersile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles