Mourinho: Fernando Torres pole müügiks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (vasakul) ja Fernando Torres.
Jose Mourinho (vasakul) ja Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho teatas, et hoolimata ajakirjanduse spekulatsioonides ei ole tal kavas ründajat Fernando Torrest sel suvel müüa.

Chelsea lubas äsja Romelu Lukakul lahkuda 28 miljoni naela eest Evertoni, kus Belgia koondislane mängis laenulepingu alusel ka eelmisel aastal. Mourinho sõnul on ta meeskonna praeguse ründeliini ja üldse terve koosseisuga väga rahul. Eelmisel hooajal Torrese ründepartneriteks olnud Samuel Eto’o ja Demba Ba asemel pallivad sinises särgis nüüd Chelseasse naasnud Didier Drogba ja suvine suurost Diego Costa.

«Kolm ründajat on hädavajalikud ja meil ongi kolm ründajat. Fernando pole müügiks,» teatas Mourinho pressikonverentsil. Lisaks Drogbale ja Costale on Chelsea suvel ostnud ka poolkaitsja Cesc Fabregase ja kaitsja Filipe Luisi. «Olen oma meeskonnaga tohutult rahul. Minu meelest on meil täpselt õige meeskond, kus on mehed nagu Didier ja John Terry, aga ka mehed nagu Andreas Christensen ja Nathan Ake,» viitas Mourinho veteranide ja noormängijate vahelisele tasakaalule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles