Ferrari vormel-1 tiim alustas tippjuhi vallandamisega puhastustööd

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari mulluse auto nina peaks olema välimuselt kõige lähemal lahendusele, mida tänavu kasutab enamik tiime.
Ferrari mulluse auto nina peaks olema välimuselt kõige lähemal lahendusele, mida tänavu kasutab enamik tiime. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 võistkond andis teada, et tiimi mootori- ja elektroonikaosakonna senine juht Luca Marmorini võib hakata endale uut töökohta otsima.

53-aastane Marmorini vastutas Ferrari uue V6-turbomootori ehitamise eest. Paraku pole aga Ferrarid suutnud selles vallas mitmele teisele tootjale, eriti sarja tänavusel hooajal kindlalt valitsevale Mercedesele vastu saada. Marmorini töö võtab üle Mattia Binotto.

Kui sõidetud on 11 etappi ning enam kui pool hooaega on selja taga, hoiab Ferrari tootjate arvestuses MM-sarjas kolmandat kohta. Liidrist Mercedesest jäädakse maha juba 151 punktiga ning ka teisel kohal olevast Red Bullist lahutab Ferrarit juba 77 punkti. Kuklasse on aga hingamas Williams, kellel on Ferrarist vaid seitse punkti vähem. Sõitjate seas on Fernando Alonso neljandal tabelireal, Kimi Räikkönen aga alles 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles