Selver ja TTÜ vajavad eurohooajaks välismaalasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri võrkpallimeeskond.
Tallinna Selveri võrkpallimeeskond. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kahe hooaja vahel mitmest põhimängijast ilma jäänud Tallinna Selveri võrkpallimeeskond plaanib algavaks hooajaks väravata maksimaalselt kaks leegionäri. «Üks-kaks välismaalast peame tooma, muudmoodi pole me konkurentsivõimelised. Hetkel pole jutt kellegagi veel väga konkreetseks läinud, ent töö käib ja lähiajal loodan asjad selgemaks saada,» sõnas Selveri tegevjuht Oliver Läll.

Uute mängijatena on klubis Tartust tulnud sidemängija Andres Toobal ning noored Karli Allik ja Ragnar Kalda. Eelmise aasta meestest jätkavad Oliver Orav, Denis Losnikov, Helar Jalg, Meelis Kivisild, Martti Rosenblatt, Reimo Rannar ja Johan Vahter. Eelmise aasta koosseisust lahkusid koos peatreener Avo Keelega Pärnu ridadesse Hindrek Pulk, Martti Keel ja Timo Tammemaa. Karjääri lõpetas Kristjan Õuekallas.

Ka sel aastal tehakse kaasa eurosarjas, CEV Cupil, mille avaringis kohtutakse Sastamala VaLePa meeskonnaga Soomest, kellele eelmisel aastal alla jäädi.

TTÜ meeskond, kes osaleb aste madalamal, Challenge Cupil, läheb esimeses ringis vastamisi Rumeenia klubiga Unirea DEJ, kes lõpetas mullused maa meistrivõistlused viienda kohaga.

TTÜ peatreeneri Janis Sirelpuu sõnul harjutavad mängijad juba eraldi kavade järgi ning tulevast esmaspäevast hakatakse ühiselt treenima. Komplekteerituse osas on veel mõned kohad täitmata, välismaalasteta ei saa nemadki. «Jaanus Nõmmsalu läks teatavasti Pärnusse, nurgaründaja kohale tuleb meile üks valgevenelane. Diagonaalis vajame ka Mart Tiisaarele vahetust,» ütles Sirelpuu.

Võimalik, et teine nurgamees saab olema eelmisel aastalgi meeskonda kuulunud Kanada väliseestlane Sander Rätsep. «Temaga oleme kontaktis ja võimalik, et ta on ka sel aastal meiega,» sõnas Sirelpuu.

TTÜ põhisidemängija Kusti Nõlvak peaks aga taas rivis olema, tema oli seljavigastuse ja operatsiooni tõttu sunnitud pool hooaega vahele jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles