Iniesta: tahan, et Fabregas Arsenalist Barcelonasse tuleks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta lööb värava
Andres Iniesta lööb värava Foto: SCANPIX

Hispaania kangelane Andres Iniesta on jalgpalli MMi tõttu veetnud kuus nädalat koos Cesc Fabregasega ja tunnistab nüüd, et soovib teda järgmisel hooajal enda kõrvale klubisse FC Barcelona.

Arsenali kaptenit Fabregast on koduklubiga seostatud ka varem. Väidetavalt pakkus Barcelona tema eest 30 miljonit naelsterlingit, kuid tehing jäi soiku.

Fabregas ja Iniesta sõprussidemed on Lõuna-Aafrikas olles tugevnenud. «Loodame, et see õnnestub. Ta on mu sõber ja soovin talle ainult parimat,» ütles Iniesta. «Kõik on avaldanud soovi Cesci meie hulka saada. Oleksime nii õnnelikud. Mitte ainult sõbra ja tiimikaaslasena – ta oleks klubile suureks abiks.»

23-aastasel Fabregasel kehtib leping Arsenaliga veel neli aastat. Kuid esmaspäevastel pidustustel kandis mees Barcelona särki. Nimelt tõmbasid Fabregase koondisekaaslased ja Barcelona kaitsjad Carles Puyol ja Gerard Pique ning Liverpooli väravavaht Jose Reina naljatades talle pluusi väevõimuga selga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles