Madridi Reali peatreener valis uueks hooajaks esiväravavahi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Hispaania väljaanne Marca vahendas kohaliku raadiojaama infot, mille järgi on Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti otsustanud, et uuel hooajal on meeskonna esiväravavahiks pikalt sama rolli täitnud Iker Casillas.

Casillas oli pikalt Reali number üks puurilukk, kuid sai tunamullusel hooajal vigastada ning pärast mängupausi ei suutnud ta Madridi meeskonna toonase peatreener Jose Mourinhoga tekkinud lahkarvamusi lahendada ja pidi pingil istuma.

Möödunud hooajal sai Reali uueks juhendajaks Carlo Ancelotti, kes aga kasutas Casillast koos tiimi teise väravavahi Diego Lopeziga võrdselt: kui Casillas sai platsile Hispaania karikasarjas ja Meistrite Liigas, siis Lopez teenis mänguaeg koduses Hispaania liigas.

Uue hooaja eel on liikunud rohkelt kuulujutte, kuidas Realis nüüd väravavahtidele mänguaega hakatakse jagama, sest meekonda värvati andekas Keylor Navas, ent Hispaania väljaande Marca andmetel on Ancelotti nüüdseks otsustanud, et koha algkoosseisus on uueks hooajaks ära teeninud ikkagi Casillas ning Navas peab mänge vaatama pingilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles