Pirital lõppesid trekisõidu Eesti meistrivõistlused

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Rist.
Liisi Rist. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna Pirital lõppenud trekisõidu Eesti meistrivõistlustel jagati välja viimased medalikomplektid ning selgitati omniumi parimad.

Eile vihma tõttu tänasesse päeva lükkunud omniumi viimased alad said peetud ning meeste eliitklassis krooniti kuuest alast koosnenud omniumi võitjaks Aksel Nõmmela, kes edestas Gert Kivistiku ning Siim Suve. Naiste arvestuses võtsid kaksikvõidu trekisõidu omniumis õed Ristid, kus Liisi Rist edestas Daisi Risti. Naistearvestuse kolmas oli Sirje Lepik.

Eilsel vihmast segatud päeval õnnestus enne velotreki libedaks muutumist pidada ära individuaalsed jälitussõidud, kus meesjuunioride kiireimaks osutus Ekke-Kaur Vosman, Peeter Punga ja Kristo Enn Vaga ees. Naisjuunioride kiireim oli Kelly Kalm, teise tulemuse sõitis Mari-Liis Mõttus ning kolmas oli Kärolin Varblane.

Kuni 16-aastaste poiste jälitussõidu esikoha teenis Kristo Kukrus, Oskar Maidre ja Jaagu Vaari eest. Sama vanade tüdrukute parim oli Merili Sirvel, kellele järgnesid Laura Helena Luht ja Kristella Kaasik.

Viimasel võistluspäeval tuli lisaks eliitklassi omniumile selgitada ka M- ja N-14 vanusegrupi omniumi paremusjärjestus, kus M-14 arvestuses võitis Marko Luige, Toomas Voolu ja Markus Pajuri ees. N-14 arvestuse parim oli Kristel Sandra Soonik, Mathilde Manuela Niguli ja Ilona Tasase ees.

Viimasele võistluspäevale jäi ka trekisõidu üks kuninglikemaid alasid, meeskondlik jälitussõit, mis oli üsna ühepoolne ning kolme kilomeetri distantsil teenisid ülekaaluka võidu Kalevi Jalgrattakooli kasvandikud, koosseisus Ekke-Kaur Vosman, Kristo Enn Vaga ja Siim Kiskonen. Teise koha saavutas CFC rattaklubi, kuhu kuulusid Artur Kooser, Oskar Maidre, Erki Mukk ja Aaron Otto Stalde, kaotades võitjatele enam kui 12 sekundiga. Kolmas koht oli Rein Taaramäe rattaklubi päralt, kuhu kuulusid Roger Jurman, Maido Maasepp, Mark Penjam ja Norman Vahtra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles