Suursalu asus teise päeva järel Jõelähtmel toimuvat profivõistlust juhtima

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Suursalu.
Mark Suursalu. Foto: Toomas Huik

Eesti ainukest, neli päeva kestvat 72-rajalist golfiturniiri asus peale teist võistluspäeva juhtima elukutseline profigolfar Mark Suursalu (Estonian Golf & Country Club). Ta edestab kahe päeva kokkuvõttes eilse päeva liidrit Sander Aadusaart (Niitvälja Golfiklubi) kolme löögiga. Kolmandal kohal on Egeti Liiv (Valgeranna Golfiklubi), kes kaotab liidrile juba kümne löögiga.

Praegune liider Suursalu mängis täna 73 lööki ehk ühe löögi üle raja pari. Mänguringi jooksul sai Suursalu kirja viis birdie’t, kuid lisaks tehtud kuus bogey’t ei andnud võimalust Markil alla raja pari mängida.

Peale esimest päeva liidrikohal olnud Sander Aadusaar alustas päeva ebaõnnestunult double bogey’ga, millele lisandus päeva jooksul veel viis bogey’t ja kaks birdie’t. Kokkuvõttes tehtud 77 lööki ei olnud avapäeva liidrile kindlasti oodatud tulemus.

Päeva teise tulemuse 76 löögiga mängis välja 2012. aasta Eesti meister löögimängus Egeti Liiv, kellel täna ebaõnnestusid väljaku esimesed üheksa rada, mille jooksul ta tegi 41 lööki. Päeva teises pooles suutis ta aga näidata stabiilset mängu ja kokkuvõttes teha enda jaoks korraliku tulemuse.

Naistest juhib peale kahte päeva ülivõimsalt valitsev Eesti rajamängumeister Annika Meos (Niitvälja Golfiklubi), kes mõlemal päeval on mänginud 77 lööki. Teisena kaotab Mari Hütsi (Niitvälja Golfiklubi) liidrile juba kümne löögiga.

EGCC Trophy by Euronics jätkub laupäeval ja pühapäeval Jõelähtmes asuvas Estonian Golf & Country Clubis, mis on valitud kolmel korral järjest Euroopa parima saja golfiväljaku hulka. Liidergrupp, kuhu kuuluvad Mark Suursalu, Sander Aadusaar ja Egeti Liiv, alustavad laupäeval mängu viimastena kell 10:20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles