Klassivõidu eest võitlev Pärn: väike varu kiiruses on olemas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome MM-ralli teine päev.
Soome MM-ralli teine päev. Foto: Timo Anis

Soome MM-ralli teine päev pakkus sõitjatele kokku üheksa kiiruskatset, mis olid kohati üsna keerulised, eriti nende teised läbimised. Ford Fiesta R2 autodega sõidetavas Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas oli teine võistluspäev taas ülipõnev ja klassivõidu nimel võitlevad hetke liider Tom Cave ja teisel kohal olev Sander Pärn, kelle kaardilugejaks James Morgan. Kahe liidri vahe on 20 sekundit ja kõik on veel vägagi lahtine.

Pärn ja Morgan olid läbi päeva korralikult pildis, sõites oma klassi esikolmiku aegu ja mõnel katsel jäi väga vähe puudu ka katsevõidust. Kuid kõige olulisem oli see, et auto suutsid Pärn ja Morgan hoida üsna tervena ja tee peal hoida ning ühtlasi välditi ka rehvipurunemisi.
 

«Kokkuvõtvalt saame tänase päevaga rahule jääda. Tõsi, Tom Cave'i kiirus pisut üllatas, ta on esimest korda siin sõitmas ja suudab väga head kiirust näidata. Pingutasime üsna kõvasti, kuid paraku suutsid konkurendid olla ikka kiiremad,» rääkis Pärn.
 
«Katsed olid teisel läbimisel üsna raskes seisus, püüdsime autot ja rehve säästa, kuid Kakristo katsel suutsime siiski tagasilla vähe viltu sõita, kuid me polnud ainsad. Samas püsisime tee peal ja rehve ei lõhkunud ning oleme oma klassi teisel kohal. Homme oleks eesmärk seda vahet kindlasti vähendada, väike varu kiiruses on meil olemas,» lisas Pärn.
 
Soome MM-ralli jätkub laupäeval kümne kiiruskatsega, esimesele katsele stardib esimene auto kell 8.08.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles