Võigas video: USA korvpallikoondislane sai laagris raske vigastuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul George.
Paul George. Foto: SCANPIX

Septembri alguses toimuvaks korvpalli MMiks valmistuva USA koondise laagris juhtus eile öösel valus õnnetus, kui halva kukkumise järel sai raskelt vigastada Indiana Pacersi ridadesse kuuluv Paul George.
 

24-aastane George kukkus raskelt treeningmängus, kus ta pärast blokeeringu sooritamist maandus halvasti ning vigastas tõsiselt oma paremat jalga. USA koondise arstid pole ametlikku teadaannet juhtunu kohta veel väljastanud ning nii pole vigastuse tõsidus teada, ent videomaterjali järgi ootab George'i pikk võistluspaus.

Kui George pärast kukkumist ära talutati, teenis ta suure aplausi nii pealtvaatajatelt kui kaasmängijatelt, kes on pärast õnnetust avaldanud oma toetust ka erinevates sotsiaalmeedia kanalites.

George on vedanud Pacersi neljal viimasel hooajal play-offidesse ning möödunud hooaeg oli andekale mängumehele tema hooaja parim: põhihooajal sai ta kirja oma karjääri parima keskmise punktisaagi mängus (21,7), play-offides omakorda teenis ta parimad näitajad nii punktides (22,6) kui lauapallides (7,6).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles