Naisjuuniorid jäid sõprusmängus kindlalt Soomele alla

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisjuunioride koondis.
Naisjuunioride koondis. Foto: www.volley.ee

16.-24. augustini Tartus (ja Tamperes) toimuvaks naisjuunioride Euroopa meistrivõistluste valikturniiriks valmistuv Eesti juunioride võrkpalli rahvusnaiskond alustas täna ettevalmistavate mängudega, kui Kuortanes tuli tunnistada põhjanaabrite kindlat 4:0 (21, 24, 19, 18) paremust.

Soomlaste ülekaal väljendus eelkõige rünnakul (punktid 52-36) ja pallingul (ässad 12-4), mõnevõrra parem oli ka põhjanaabrite blokk (13-10) ja vastuvõtt (49%-44%). Eesti neidudest olid resultatiivseim 19 punkti kogunud Kristiine Miilen, tubli esitluse (9 punkti, kasutegur +8) tegi ka temporündaja Laura Parts, vahendas volley.ee.

Juunioride naiskonna statistiku Mihkel Sagari sõnul olid vastased vägagi mängitavad, kui vaid eestlannad oma mängu natukenegi käima saaks: "Esimene mäng, nagu ikka - väga rabe. Tegime palju omavigu, vastuvõtt oli paigast ära ja sellest tingituna muutusid ka sidemängijad väga ebakindlaks."

Eesti ja Soome juuniorid peavad sõprusmänge Kuortanes ka täna ja homme, järgmisel nädalal minnakse vastamisi Tartus A.Le Coq'i spordihoones. Tartusse tuleb sõprusmängudes külla ka tugev Venemaa naiskond, EM-finaalturniir saab alguse 16. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles