U20 koondis kohtub ajaloolises mängus Slovakkiaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U20 koondis.
Eesti U20 koondis. Foto: Eesti käsipalli liit

Eesti kuni 20-aastaste noormeeste käsipallikoondis mängib täna Austrias toimuval EM-finaalturniiril 13.-14. koha kohtumises Slovakkiaga, kes sai Makedooniast jagu 28:26. Eesti võitis viimati 36:30 Iisraeli. Eesti ja Slovakkia mäng algab Traunis laupäeval Eesti aja järgi kell 16.00.

Võidu korral teevad Eesti käsipallijuuniorid ajalugu, sest selle vanuseklassi EM-finaalturniiril on Eesti koondise senine parim tulemus 2008. aasta 14. koht. Eesti koondist ei saa mängus Slovakkiaga aidata väravavaht Artur Oganezov, kes vigastas end kohtumises Iisraeli vastu.

Linzis mängiti EM-i poolfinaalid. Eesti alagrupikaaslane Taani kaotas 24:25 Rootsile ning Saksamaa sai Hispaaniast jagu 35:29. Medalimängud peetakse pühapäeval.

Saksamaa ja Rootsi olid kaks aastat tagasi vastamisi ka sama aastakäigu U-18 EM-finaalturniiri finaalis ning toona sai Saksamaa alles lisaajal 30:29 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles