Usain Bolt noppis järjekordse kuldmedali ja pikendas võistlemislubadust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Maailma kiireim mees Usain Bolt lisas auhinnakappi karjääri 15. tiitlivõistluste kuldmedali, kui viis Jamaica neliku Briti Rahvaste Ühenduse mängudel 4x100 meetri jooksus võidule.

Kuuekordne olümpiavõitja jooksis mõistagi viimast vahetust ning tõi Jamaica üle lõpujoone ajaga 37,58 sekundit, mis märgib mängude uut rekordit. Võidukasse nelikusse kuulusid veel Jason Livermore, Kemar Bailey-Cole ja Nickel Ashmeade.

Hõbemedali sai Inglismaa nelik, pronks kuulus Trinidadi ja Tobago meeskonnale. «Võit tähendab mulle palju, sest minu kogust oli puudu vaid see kuldmedal. Pidin paar korda varem mängud vigastuste ja muude probleemide tõttu vahele jätma, seega on mul hea meel siin olla. Ilm oli külm, aga vastuvõtt soe,» tänas Bolt pärast jooksu publikut.

Lisaks märkis Bolt, et kavatseb võistelda kuni 2017. aastal Londonis toimuvate maailmameistrivõistlusteni. Seni oli augustis 28-aastaseks saav jamaicalane vaid kinnitanud, et võistleb 2016. aastal Rios toimuvate olümpiamängudeni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles