Williams kohtub Stanfordis finaalis Kerberiga

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma esireket Serena Williams alistas USAs Stanfordis toimuval WTA turniiril poolfinaalis Andrea Petkovici (WTA 18.) kahes setis 7:5 ja 6:0 ning kohtub finaalis naiste tennisemaailma seitsmenda reketi Angelique Kerberiga.

«Mu keha tunneb end hästi. Ma olen väga põnevil, et saan Stanfordis taas finaalis mängida. Ma armastan Californias mängimist, sest ma olen California tüdruk,» rääkis Williams pärast võitu poolfinaalis. «Ma tunnen, et ma olen täie tervise juures,» lisas ta.

Williams servis Petkovici vastu kuus ässa ja tegi ühe topeltvea ning hoidis terve matši jooksul kindlalt oma servi.

Stanfordis toimuv WTA turniir oli Williamsi jaoks esimene turniir pärast pikemat pausi, kui ta juunikuus Wimbledonil viiruse tõttu põrus. Naiste tennisemaailma esireketile kuulub 60 WTA tiitilit.

Teises poolfinaalis alistas Kerber tasavägises kohtumises kolmes setis Varvara Lepchenko 4:6, 7:6 (4) ja 6:2.

Williams ja Kerber on omavahel tenniseväljakutel varem kohtunud viis korda, neist neljal korral on võitjaks tulnud Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles