Scholes: Gerrardi koondisekarjäär ebaõnnestus

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes.
Paul Scholes. Foto: SCANPIX

Endise Manchester Unitedi poolkaitsja ja Inglismaa koondislase Paul Scholesi sõnul ebaõnnestus Inglismaa jalgpallikoondise kapteni Steven Gerrardi koondisekarjäär.

«Ma olen selles kindel, nagu ka kõik teised, kes on viimase 20–30 aasta jooksul mänginud, et Gerrard ei ole oma Inglismaa koondise karjääri üle uhke,» ütles Scholes ajalehes The Sun. «Kui aga mõelda rahvuskoondise karjäärile, siis tahetakse ikka suurturniiridel midagi saavutada. Meie aga ei suutnud seda,» lisas ta.

Scholesi jutu järgi ei ole Inglismaa koondis viimase 30 aasta jooksul olnud piisavalt hea, kui välja jätta jalgpalli MM 1990. aastal ja EM 1996. aastal.

Endine Manchester Unitedi mängija ei osanud aga Gerrardi asemel kedagi teist uueks Inglismaa koondise kapteniks pakkuda. «Ei ole ühtegi silmapaistvat kandidaati, kes võiks kapteni koha üle võtta,» nentis Scholes. «Võib-olla saaks Wayne Rooney selle tööga hakkama» lisas ta.

Scholes lõpetas koondisekarjääri 2004. aastal ning esindas Inglismaa koondist 66 mängus, lüües 14 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles