Kolmest kolm: Soomes võitnud Pärn jätkab oma sarja suveräänse liidrina

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn Soome MM-rallil.
Sander Pärn Soome MM-rallil. Foto: Timo Anis

Sander Pärn ja James Morgan edestasid Soome MM-ralli lõppedes lähimat konkurenti Quentin Gilbert'i enam kui kahe minutiga ning seega on Drive Dmack Trophy sarjas võistlev eestlane kolme etapi järel täisedu ehk kolme võiduga sarja kindel liider.

Pärn noppis Soomest lisaks ralliivõidu eest saadavale 25 punktile veel kuus lisasilma, kuna selles klassis jagatakse punkte ka katsevõitude eest. Kokku on ka Portugalis ja Poolas võidutsenud eestlasel nüüd 90 punkti.

Tabelis teist kohta hoidval Tom Cave'il, kes kogus Soomest seitsmenda koha eest vaid kuus punkti, ent lisas katsevõitudega sellele veel seitse punkti, on kokku 53 punkti. Soomes kolmanda koha saanud hispaanlane Yeray Lemes on kogunud 48 punkti.

Drive Dmack Trophy sarjas võisteldakse tänavu veel kaks korda asfaldil - augusti lõpus Saksamaal ja oktoobri algul Prantsusmaal. Sarja võitja saab auhinnaks täishooaja WRC2 sarjas Dmacki tiimis, kus tänavu sõidab näiteks Ott Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles