Tiit Sokk koduse turniiri eel: kindlaid võite pole vaja, piisab ka lihtsalt võidust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste korvpallikoondis pidas täna õhtul esimese treeningu värskes Tondiraba hallis, kus juba sel nädalal toimuva Tallinn Cup turniiri raames võõrustatakse Austriat ja USA üliõpilaste meeskonda. Koondise peatreener Tiit Sokk uues saalis mängimist üleliia oluliseks ei pea ning keskendub siiski korvpallile: «Meie asi ei ole saalidele mõelda, meie asi on ikka mängida.»

Sokk tunnistas, et uus saal on küll ilus, ent vajab meeste jaoks siiski harjumist. «Nii-öelda kodusaalieelist seekord meil pole. Aga eks kui nüüd hiljuti mängisime näiteks Viljandis ja Tartus, siis seal ka polnud,» andis Sokk mõista, et uues saalis mängimine ei peaks mehi heidutama.

Homsest kolmapäevani kestval Tallinn Cupil loodab Sokk oma hoolealustega kirja saada võite, ent tunnistas et kerge see olema ei saa. «Eks nemad (Austria- toim.) tahavad ka järgmise aasta EMile jõuda ja hästi mängida. Mina ei julgeks küll praegu öelda, et me lähme kindlalt võitma, aga ega kindlat võitu polegi vaja, piisab ka niisama võidust,» rääkis Sokk.

Lisaks juba varem koos mänginud koondisele teeb homme oma selle suve esimese koondisemängu ka Rain Veideman. «Veideman on meil kogu aeg olemas olnud, kuu aega trenni teinud teistega koos, aga mängima hakkab alles nüüd,» kinnitas Sokk, et Veideman on heas vormis.

Eesti koondise ja Austria mäng toimub homme Tondiraba hallis kell 20.00, kolmapäeval on eestlaste vastasteks USA üliõpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles